Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці презентували рестайлінговий Bentley Bentayga

Новачок має спільні риси з Continental GT та Flying Spur, але на відміну від цих моделей виглядає більш брутально та по чоловічому стримано. Підтяжка обличча та серьйозна модернізація технічного начиння робить оновлений кроссовер дуже привабливим та конкурентним серед однокласників. Bentayga має безліч нових фішок та особливостей, що значно покращює сприйняття автомобіля в сучасному світі. Змін у порівнняні з попередником досить багато, тому спробуємо розібратися в усіх перевагах які отримав цей спортивний позашляховик.

Навіть з першого погляду на Bentayga 2020 модельного року ми повинні визнати успіх британців, які випустили на ринок еволюційний продукт з власним стилем та фірмовою харизмою Bentley. Екстер҆ єр рестайлінгового Bentley Bentayga випромінює розкіш та сучасний стиль завдяки зміненій передній частині кузова де головну увагу привертають світлодіодні фари та агресивна радіаторна решітка. В задній частині кузова теж помітні серйозні зміни у дизайні фар та формі бампера. До базової комплектації потрапили 22-дюймові легкосплавні диски, а за додаткові кошти доступне оздобення в чорному глянці.

В інтер҆ єрі оновленого Bentley Bentayga помітно бажання виробника зробити сучасний кокпіт, але при цьому не втратити стиль та розкіш попередника. І треба сказати, британці з цією задачею впорались на відмінно. В салоні кроссовера вдало поєднано якісні матеріали та сучасні технології та функції. На центральній консолі розмістився 10,9-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. В кроссовері також встановлено цифрову панель приладів, на яку виводиться вся необхідна водію інформація. В Bentayga за останбою модою перейшли на роз҆ єм USB-C, я крім цього є варіант системи з віртуальною SIM-картою для швидкісного інтернету.

Покищо на ринку доступний варіант з 8-циліндровим двигуном об҆ ємом 4 літри та потужністю 542 к.с. Розгін з 0 до 100 км/год у такого позашляховика триває 4,5 секунди. Двигун агрегатується з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Середня витрата палива заявлена в діапазоні 10-15 літрів на кожні 100 км пробігу. Нажаль дизельний силовий агрегат для британця вже не доступний, але трохи згодом очікується поява версії з бензиновим мотором W12 на 6 літрів та гібридним доповненням у вигляді 48Вт –ї системи живлення. За попередньою інформацією ціни на новий Bentley Bentayga залишаться на попередньому рівні…

 

13.07.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці презентували рестайлінговий Bentley Bentayga

Політика конфіденційності